nieuws

Terugkomdag 2023

ma 30 okt 2023

Event: Terugkomdag Leergang Inclusief Onderwijs
Datum: 23 november 2023
Locatie: Ru Paré in Amsterdam-West

📣📣 Oud-deelnemers van de Leergang Inclusief Onderwijs; er komt weer een netwerkbijeenkomst aan!

Op 23 november organiseert Fawaka WereldBurgerschap weer een terugkomdag in Amsterdam. Dé kans om even bij te praten met andere deelnemers, verder in dialoog te gaan over racisme en discriminatie én een gesprek met Tanja Jadnanansing, stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Zuidoost, bij te wonen. Verder blikken we terug op de leergangen en vieren we de prachtige impact van de eindproducten die zijn ontwikkeld.

Alles lekker gepaard met een ontspannen hapje en drankje. ☕🍴🥂

Het voorlopige programma van de avond is als volgt:

17.00 Inloop & eten

17.30 Welkom

18.00 Plenaire bijdrage

18.30 Onderling dialoog publiek

19.30 Afsluiting & borrel

Heb je nog geen leergang gevolgd, werk je in het onderwijs en ben je toch nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!  Geen zin om alleen te komen? Neem een collega mee!

Oud-deelnemers hebben een uitnodiging met aanmeldlink ontvangen. We hopen dat zo veel mogelijk mensen erbij zijn! Mocht je je nog willen inschrijven, kan dat via de knop hierboven!

(Link naar recap van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=owFfKGGIs50

Tijdens het event zullen er foto- en video-opnames worden gemaakt om de impact van de leergang in kaart te brengen. Dit zal duidelijk worden aangegeven zodat je alleen in beeld komt als je daar geen bezwaar tegen hebt. We gaan integer om met de beelden die worden gemaakt en dragen er zorg voor dat deze geen persoonlijke informatie uit eindproducten bevatten, tenzij dat expliciet akkoord is.

Lees meer over de Leergang Inclusief Onderwijs

calendar-full